fbpx

Negleklip på hund

Bliver neglene for lange?

De mest normale symptomer på orm i kæledyr kan være diarré, hoste, vægttab, nedstemthed, kedelig hud eller pels samt kløe. Ved en stor nok mængde orme i kroppen, kan det endda ses i opkast og afføring.

Det er desværre ikke altid ligetil at bestemme hvilken slags orm det er, og derfor skal vi ofte udføre en afføringsprøve, for at stille diagnosen.

Det er vigtigt at huske, at rejse med dit kæledyr kan øge chancerne for smitte af orm, og endda med andre typer, som vi ikke ser i Danmark. Det kan derfor være en god ide at snakke med os her på klinikken, før du rejser bort!

Hvor ofte skal de klippes?

Vi tilpasser klippet efter din hunds behov, så vi er sikre på, at skabe så mange gode oplevelser som muligt. Derfor ønsker vi ikke at holde for meget på hunden, for at kunne komme til neglene. Nogle hunde har det fint, så længe de kan sidde hos deres ejer, og andre kan bestikkes med godbidder. I starten kan det også være nødvendigt, kun at klippe en pote af gangen.

Den faste rutine gør hunden tryg, og hvis vi sammen kan vinde hundens tillid, bliver negleklip en simpel sag for alle.

Vores sygeplejersker vil også med glæde rådgive dig i, hvordan du selv kan arbejde på tilliden derhjemme, så du i sidste ende selv kan klippe neglene. Ring endelig til os på Nørrebro Dyreklinik, hvis du kunne tænke dig hjælp og råd til dit negleklip!