fbpx

Om os

Dyrlæger

Lisbeth Egtved Larsen

Uddannelsesår: 2007

Særlige interesser: Den kløende patient, Functional Medicin og seniordyr.

Lisbeth skriver: Hunde og kattes sundhed har altid interesseret mig. Som nyuddannet dyrlæge, blev jeg ansat på Greve Dyrehospital, hvor jeg fik erfaring med, hvordan et hospital fungerer. I 2012 åbnede jeg Østerbro Dyreklinik for at have min egen lille klinik med tæt kontakt til den enkelte ejer. Måtte dog senere sande, at jeg ikke kunne følge med, og måtte ansætte flere dygtige dyrlæger. Har senere taget en 2-årig uddannelse inden for ”Functional Medicin”, som jeg primært bruger i forhold til patienter med kroniske lidelser, for at øge deres livskvalitet og om muligt nedsætte deres medicinforbrug.

Privat er jeg gift med Lars og har to vidunderlige sønner.

“For mig som dyrlæge, er noget det vigtigste at skabe trygge rammer for både dyr og ejer. Naturligvis samtidig med et højt fagligt niveau. Jeg mener, at den bedste behandling er baseret på et godt samarbejde mellem mig som fagperson og dyreejeren, der kender deres eget dyr bedre end nogen anden”

For mig som dyrlæge, er noget det vigtigste at skabe trygge rammer for både dyr og ejer. Naturligvis samtidig med et højt fagligt niveau. Jeg mener, at den bedste behandling er baseret på et godt samarbejde mellem mig som fagperson og dyreejeren, der kender deres eget dyr bedre end nogen anden

På det seneste er hun også begyndt at interessere sig for ”Functional Medicin”, der er en forskningsbaseret videnskab, der handler om at finde underlæggende årsager til lidelser, med henblik på at bedre eller helbrede disse ved at forbedre individets sundhedstilstand. Denne tilgangsvinkel bliver dog kun brugt, hvis du som klient har et ønske om dette – ligesom der endnu ikke er tilstrækkelig viden om alle emner inden for veterinærmedicinen.

Lisbeth har været dyrlæge siden 2007 – men har arbejdet inden for dyrlægebranchen side 1998, hvor hun startede med at arbejde som klinikmedhjælper på Taastrup Dyreklinik. Hun har efter endt uddannelse været ansat på både Greve Dyrehospital og Ishøj Dyreklinik.

Lisbeth bor på Østerbro med sin mand og sin søn.

Mille

Uddannelsesår: 2017

Særlige interesser: Tænder og kirurgi

Mille skriver: Min dyrlægekarriere begyndte på ”Evidensia Djursjukhus” i Malmø, hvor jeg ligesom klinikkens andre dyrlæger, fik erfaring med, hvordan et dyrehospital fungerer. Da Østerbro Dyreklinik søgte en barselsvikar sprang jeg til, og vi blev efterfølgende gensidigt så glade for samarbejdet, at jeg blev fastansat. De fleste formiddage tilbringer jeg på operationsstuen, hvor jeg enten opererer eller laver tandbehandlinger sammen med vores tandsygeplejerske. Kirurgi og tænder er mine helt store interesser, da det er tilfredsstillende at se, hvor hurtigt de fleste patienterne bedres efter den rette behandling.

Natali

Uddannelsesår: 2019

Uddannet dyrlæge i 2019, ansat på Østerbro Dyreklinik i 2021. Særlige interesser inden for adfærd, stofskiftesygdomme, og seniordyr. Ekstra uddannelser inden for øjensygdomme og slidgigt. Bor på Østerbro med mand to børn, en hund og en kanin.

Line

Uddannelsesår: 2007

Dyrlæge Line Kaare Engelharth. Line blev færdiguddannet dyrlæge fra Den Kgl. Veterinær og Landbohøjskole i 2007 og har arbejdet på forskellige dyreklinikker på Sjælland og Falster.

Line interesserer sig for medicinske sygdomme hos hund og kat, men har særlig interesse for hudpatienter, derfor ser hun størstedelen af patienterne med hud- og øre-sygdomme på klinikken.

Line har taget en international videregående uddannelse inden for hudsygdomme hos hund og kat (Certificering i Dermatologi fra ESAVS) og er bestyrelsesmedlem i Dansk veterinærdermatologisk Netværk (Dven).

Privat bor Line i Nordsjælland med sin mand og 2 børn. Line har selv to Kooiker Hondje, en kat og en hest, som hun bruger en del af sin fritid på.

Man møder oftest Line i konsultationsrummet eller bag mikroskopet.

Simone

Uddannelsesår: 2023

Uddannet dyrlæge i 2023. Særlige interesser: Smertebehandling, kirurgi, tandsygdomme og orthopædi.

Jeg har været ansat på klinikken siden 2020. Her startede jeg som dyrlægestuderende og har sidenhen været så heldig at fortsætte på klinikken som dyrlæge. Jeg er i fuld gang med at udforske alle sider af dyrlægefaget, og derfor er jeg til at finde i både konsultationen og på operationsstuen. Privat bor jeg sammen med min kæreste i Storkøbenhavn.

Katrine

Uddannelsesår:

Under udarbejdelse.