fbpx

Om os

Dyrelæger

Lisbeth Egtved Larsen

Uddannelsesår: 2007

Særlige interesser: Den kløende patient, Functional Medicin og seniordyr.

Lisbeth skriver: Hunde og kattes sundhed har altid interesseret mig. Som nyuddannet dyrlæge, blev jeg ansat på Greve Dyrehospital, hvor jeg fik erfaring med, hvordan et hospital fungerer. I 2012 åbnede jeg Østerbro Dyreklinik for at have min egen lille klinik med tæt kontakt til den enkelte ejer. Måtte dog senere sande, at jeg ikke kunne følge med, og måtte ansætte flere dygtige dyrlæger. Har senere taget en 2-årig uddannelse inden for ”Functional Medicin”, som jeg primært bruger i forhold til patienter med kroniske lidelser, for at øge deres livskvalitet og om muligt nedsætte deres medicinforbrug.

Privat er jeg gift med Lars og har to vidunderlige sønner.

For mig som dyrlæge, er noget det vigtigste at skabe trygge rammer for både dyr og ejer. Naturligvis samtidig med et højt fagligt niveau. Jeg mener, at den bedste behandling er baseret på et godt samarbejde mellem mig som fagperson og dyreejeren, der kender deres eget dyr bedre end nogen anden

På det seneste er hun også begyndt at interessere sig for ”Functional Medicin”, der er en forskningsbaseret videnskab, der handler om at finde underlæggende årsager til lidelser, med henblik på at bedre eller helbrede disse ved at forbedre individets sundhedstilstand. Denne tilgangsvinkel bliver dog kun brugt, hvis du som klient har et ønske om dette – ligesom der endnu ikke er tilstrækkelig viden om alle emner inden for veterinærmedicinen.

Lisbeth har været dyrlæge siden 2007 – men har arbejdet inden for dyrlægebranchen side 1998, hvor hun startede med at arbejde som klinikmedhjælper på Taastrup Dyreklinik. Hun har efter endt uddannelse været ansat på både Greve Dyrehospital og Ishøj Dyreklinik.

Lisbeth bor på Østerbro med sin mand og sin søn.

Louise Linkov

Uddannelsesår: 2011

Særlige interesser: At være husdyrlæge/kliniker. Samarbejdet med dyreejerne.

Louise skriver: Min karriere begyndte på Greve Dyrehospital, hvor Lisbeth og jeg blev kollegaer. Det var åbenlyst, at vi havde mange af de samme værdier – og selvfølgelig skulle arbejde sammen igen. Mit fokus er på at følge mine patienter, og jeg værdsætter virkelig den gode kontakt mellem mig som dyrlæge og dyrets ejer. Kirurgi har bestemt også min interesse, men det er i samtale med mine klienter og i kontakt med deres søde dyr, jeg trives bedst.

Privat bor jeg på Vesterbro sammen med min mand, min dejlige bonusdatter, samt vores fælles vilde men skønne tumling – og ikke mindst den ekstremt forkælede kat Karolina Rosetta.

Maria Dam Engberg

Startede på dyrlægestudiet i: 2016

Maria skriver: Jeg har arbejdet på Østerbro Dyreklinik siden 2017, og har i den tid tilegnet mig en masse erfaring i, hvordan hverdagen i en dyreklinik fungerer. Inden jeg blev ansat her, arbejde jeg i en dyrehandler på Frederiksberg. I min fritid dyrker jeg fitness og er sammen med mine venner og familie.