fbpx

Tandeftersyn af dyr

Er mundtøjet i orden?

Vidste du godt, at din hund eller kat kan gå rundt med tandpine, helt uden at du ved det?

Vi ser det ske, og vi ønsker at afhjælpe det så meget som muligt. Mange hunde eller katte går rundt med kroniske tandsmerter, og det kan sjældent ses tydeligt nok på dem, før vi lyser det op på klinikken. Det kommer bag på rigtig mange, når vi fortæller dem om et kæledyrs mundsundhed, samt når vi snakker om den nedsatte livskvalitet, som følger en slem tandpine.

Efter et kort tandtjek, vender ejere igen og igen tilbage, og beskriver en helt ny energi og glæde i kæledyret, hvilket også giver os som dyrlæger ny energi og glæde!
Hvis du er i tvivl om dit kæledyrs mundsundhed, så bestil endelig en tid her på Nørrebro Dyreklinik. Vi kigger dit kæledyrs mund igennem sammen med dig, og instruerer på sammen tid i, hvordan du selv kan hjælpe din hund eller kats mundsundhed fremtiden.
Hvis vi kommer frem tid, at en tandrensning eller fjernelse af tænder skulle være nødvendigt, vil vi med glæde sende jer videre til vores søster-klinik på Østerbro. Her vil specialister i mundsundhed tage sig godt af dit kæledyr, og få tænderne tilbage i tip-top stand!