fbpx

Vaccination af kat

Skal din kat vaccineres?

Alle katteejere ønsker det bedste liv for deres kat.

Her hos Nørrebro Dyreklinik ønsker vi det samme, hvilket vi kan hjælpe med igennem de rigtige vacciner, som passer til dine og kattens behov. Her laver vi en individuel plan, som er tilpasset kattens livsstil og dens smitterisiko, som den står overfor.

Vaccination til min killing

Killinger er ofte født med de nødvendige antistoffer i blodet, som de har modtager fra moderen. Hun giver yderligere også antistoffer til killingerne igennem modermælken, imens de diger. Antistofferne forvinder desværre relativt hurtigt fra blodet, og derfor er det nødvendigt at opretholde balancen med vaccinationer.

Typisk skal killingen vaccineres 2-3 gange, hvorefter et individuelt program bliver lavet, som passer til kattens behov.

Hvad skal min killing vaccineres imod?

Katte er oftest meget nysgerrige væsner, som i løbet af en dag kommer i kontakt med mange smittefarlige elementer. Derfor forslår vi her på Nørrebro Dyreklinik, at katten typisk vaccineres med en såkaldt kernevaccine, som dækker over mange af de mest væsentlige sygdomme. Disse sygdomme er blandt andet Calicivirus, Rhinotracheitis og og Panleukopeni. Derudover kan vi også efter ønske vaccinere imod Klamydia, Felin Leukæmi og Rabies.

Husk at i mange tilfælde er det nødvendigt at have et dyrepas, hvis du skal rejse til udlandet.

Sikker vaccination af katte

Vaccinationer er noget, som vi får rigtig mange spørgsmål omkring, da det kan være et vildt uoverskueligt emne. Derfor er vi altid klar på at besvare på telefonen, hvis du skulle have spørgsmål til os. Kontakt os på +45 70 20 29 11, så vi kan være så behjælpelige som muligt!