fbpx

Almindelig konsultation

Almindelig konsultation af dit dyr

Vores konsultationer foregår i det flotte konsultationsrum, og varer typisk cirka 20 minutter. Her vil du få en dialog med dyrlægen, hvor i sammen finder frem til, hvad vi står overfor at skule løse. Her kigger dyrlægen på dit kæledyr, og kommer med forslag til behandlingen af kæledyret.

Her på Nørrebro Dyreklinik

Forsøger vi at skabe så trygge rammer som overhovedet muligt for dig og dit kæledyr, så i begge kan føle jer tilpasse i vores hænder. Sammen kommer vi altid frem til den bedste løsning, og vi lytter altid til, hvad du som ejer mener er rimeligt og realistisk.
Det sker til tider, at vi vil have brug for at se jer til flere besøg på klinikken, for at kunne stille den rigtige diagnose, og andre gange vil vi skulle udtage en eller flere prøver af fx blod eller urin, for at skabe et klart billede af situationen. Som ejer ved du naturligvis mere om dit kæledyr end os, og derfor lytter vi selvfølgelig altid til dig, når vi skal bestemme, hvor meget vi skal undersøge og behandle dyret.
På klinikken er der et lager af medicin, hvilket betyder, at du ofte kan spare turen på apoteket efter et besøg
Vi værdsætter altid, at du bestiller tid hos os, før du kommer ind med dit syge kæledyr. På den måde kan vi nå at forberede os bedst muligt.